| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
KiarEL
Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 91 Locatie: Calea Lactee ... Brasov 121 punct(e)
|
|
| Sus |
|
 |
Robert
Data inscrierii: 04/Apr/2007 Mesaje: 142
218 punct(e)
|
Trimis: Lun Mai 12, 2008 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
de obicei cel care a initiat petitia este primul in lista de semnaturi ) |
|
| Sus |
|
 |
KiarEL
Data inscrierii: 11/Sep/2007 Mesaje: 91 Locatie: Calea Lactee ... Brasov 121 punct(e)
|
Trimis: Mar Mai 20, 2008 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Programul plimbarilor in masa cu bicicleta: http://www.dirtbike.ro/masa-critica-bv/
Este adevarat ca nu mai avem voie sa iesim din oras calare pe biciclete? (spre Cristian, spre Timis - Predeal, etc)
Asa se intelege la noi descongestionarea traficului si reducerea poluarii?!?! |
|
| Sus |
|
 |
Robert
218 punct(e)
|
Trimis: Mie Mai 21, 2008 7:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| e o vrajeala ordinara a celor de la drumuri impreuna cu politia rutiera. cat timp ai casca si te plimbi pe acolo esti ok. si n-or sa stea ei sa faca un proces verbal pentru 10 - 25 RON cat e amenda. au ei treburi mult mai importante de facut. in cel mai rau caz o sa se ia de tine. e bine sa nu te iei in gura cu ei ca ai dat de dracu. cel mai bine e sa dai din cap aprobator si o sa te lase sa pleci. |
|
| Sus |
|
 |
Robert
218 punct(e)
|
Trimis: Mie Mai 21, 2008 7:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| e m-am cam lecuit de bicicleta pe drumul inspre Cristian. e soseaua prea ingusta si acolo am avut acum 3 zile un accident groznic... sunt plin de julituri pe corp. |
|
| Sus |
|
 |
SergiuM
Data inscrierii: 10/Oct/2007 Mesaje: 38
38 punct(e)
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 7:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| KiarEL a scris: | Este adevarat ca nu mai avem voie sa iesim din oras calare pe biciclete? (spre Cristian, spre Timis - Predeal, etc)
|
Chiar asa e ? De unde stiti ? |
|
| Sus |
|
 |
SergiuM
Data inscrierii: 10/Oct/2007 Mesaje: 38
38 punct(e)
|
Trimis: Joi Mai 22, 2008 7:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi frumos daca s-ar implica si Transilvania Expres in campania PRO-BICICLETA.
Faptul ca nu o fac, dovedeste, probabil, ca inca nu s-a inteles importanta mersului pe bicicleta. Si daca nu o inteleg autoritatile, formatorii de opinie, presa, atunci sunt slabe sperante sa se schimbe ceva in mentalitatea oamenilor.
Interesant e ca majoritatea romanilor au calatorit in Europa, au vazut ce inseamna mersul pe bicicleta si totusi prefera masinile pentru deplasari in oras, cu toate dezavantajele. Cred ca se poate face un studiu sociologic pe tema asta. |
|
| Sus |
|
 |
KiarEL
|
Trimis: Vin Mai 23, 2008 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| SergiuM a scris: | | KiarEL a scris: | Este adevarat ca nu mai avem voie sa iesim din oras calare pe biciclete? (spre Cristian, spre Timis - Predeal, etc)
| Chiar asa e ? De unde stiti ? | Pai nu stiu oficial nimik, doar din auzite, de asta si intrebam, ca nu imi vine sa cred cum se spala pe maini autoritatile ... - Robert a confirmat si el un pic ...  |
|
| Sus |
|
 |
KiarEL
|
|
| Sus |
|
 |
|