Trimis: Joi Iun 05, 2008 1:38 am Titlul subiectului:
Despre subiectul de azi, nu stiu chiar nimic. Nu pot nici sa confirm, nici sa infirm. Probabil ca si de data asta ziaristul a primit articolul pe fax si l-a bagat in pagina. Dar m-am obisnuit ca trebuie sa stie tot romanul ca e mana lui Doftoreanu. Pana la urma, mamele din Brasov o sa-l inlocuiasca pe Bau-Bau. O sa le zica pruncilor: taci cu mama ca acum apare Doftoreanu si ne lasa fara banii de laptic. Asa ca dati-i inainte.
Trimis: Joi Iun 05, 2008 12:45 pm Titlul subiectului:
Socant, este faptul ca nu publicati si numele acestui om de afaceri, pentru ca daca este pagubit trebuie sa aflam si noi cititorii acestui ziar. Pana acum n-am inteles daca Romexterra are vreo pierdere, n-am inteles dupa ce am citit mesajele postate la acest subiect de ce exista atata inversunare pe acest subiect pe care o manifesta ziaristul sub numele caruia sunt publicate de o luna materialele in paginile ziarului, cred ca e necesar sa lasam organele de ancheta sa-si faca treba, banca daca a intocmit vre-un raport de expertiza referitor la aceste tranzactii facute de Matepiuc cred ca nu l-a dat publicitatii. Cred ca sunt doar niste supozitii facute fara baza reala de catre Centu Dragos, dar in cazul in care ma insel poate redati ad-literam continutul acestui raport in paginile ziarului
lena: sa ne lamurim si noi OPINIA PUBLICA, despre operatiunile si sumele fabuloase pe care le vehiculati. VA ROG sa-mi face-ti hatarul si sa spuneti clar AVETI CUNOSTINTA LA CINE SUNT CEI 215 MILIARDE pentru care se bate moneda de o luna.
Ultima modificare efectuata de catre barbu angelica la Joi Iun 12, 2008 10:25 am, modificat de 1 data in total
Trimis: Joi Iun 05, 2008 9:14 pm Titlul subiectului:
"Reamintim ca Matepiuc, in tandem cu omul de afaceri Iulian Doftoreanu, a pus la cale o adevarata retea de rulare a unor credite ilegale, a caror valoare depaseste 215 miliarde de lei vechi."
Transilvania Expres ar trebui sa-si inregistreze fraza asta la OSIM. Oricum va deveni celebra, ca cea mai mare farsa adusa cititorilor ziarului in anul 2008.
Ultima modificare efectuata de catre IULIAN DOFTOREANU la Dum Iun 08, 2008 7:13 pm, modificat de 1 data in total
Răspuns: Dezvaluiri despre Revolutia Romana din 1989
« Răspunde #3976 : Iunie 04, 2008, 10:25:09 »
Nani Nani
Sr. Member
LUME LUME si iar LUME! Pe forumu brasovenilor se discuta despre cazu sefului nostru al mare. Despre Dorin Lazar Maior si suveica cu banii de la banca Romextera. LUME LUME chiar nu esti interesata? Unde ii Costin si cu Maries ca ei se plangeau rau de tot de Maior. Da unde is sustinatorii lui din Ardeal. Bucur si Curta si alti mai mari si mai mititei sefi de revolutionari. Toti aia de care depinde preschimbarea certificatului nostru. ALO ALO! Voi care il tot barfeati pe Maior si voi care il tot periati. Voi care ziceati ca daca ati avea dovezi impotriva lui in 10 zile il dati jos. Unde santeti fa vitejii lui peste? E un revolutionar simplu care-i da la moaca lui Maior. Unu care nu e sef de asociatie sau de liga sau de fundatie si nici de uniune si alte dastea. A postat o groaza de documente si ne arata cum s-a folosit Maior de noi cand ca de o masa de manevra cand numa de numele nostru bun ca sa isi faca afacerile sau sa castige increderea altora si sa ii fure. Chiar va prefaceti ca nu observati nimic? Pai eu sa il intreb pe revolutionaru tepuit de Maior? Voi astia cu titlu de fosti deputati sau senatori nu ingaimati nimic? Ing cum zice Badea ai? Da justitiarii bataiosi de pe forum undes? Era unu care isi zicea chiar Justitiaru si care era chiar din Brasov. Unde esti ma Tepes?
Ma voi vreti film grafica trei de sau reconstituirea pe teren ca sa ingaimati ceva?
Eu zic ca santeti cam toti tot asa de talhari ca si Maior de aia nu aveti curaj sa ziceti nica. Halal sa va fie. Toti o apa si un pamant. Ma duc acasa sa desfac o bere doua sa le dau peste cap si trag un ragait scarbos in cinstea voastra. V-as trage si o flegma da n-am curaj ca santeti multi si mafioti.
« Ultima modificare: Iunie 04, 2008, 10:31:11 de către razvan »
Trimis: Dum Iun 08, 2008 7:01 pm Titlul subiectului:
Am citit si articolul de maine privind subiectul Romexterra.
Citind, am sperat ca pana la final sa aflu si care sunt firmele acelea la care au ajuns credite de zeci si sute de miliarde. Pentru ca eu, care am coordonat direct banca, asa cum a scris mereu autorul serialului cu iz de telenovela, nu stiu nimic despre credite cu asemenea valori.
Si chiar sunt foarte suparat din cauza asta.
Cum de si-au permis astia din Romexterra sa acorde credite de asemenea valori fara sa ma intrebe?
Ultima modificare efectuata IULIAN DOFTOREANU la Lun Iun 09, 2008 1:33 pm, modificat de 2 ori in total
Trimis: Lun Iun 09, 2008 8:00 pm Titlul subiectului:
In sfarsit, dupa o luna si mai bine de "plimbari" si "selectii" prin declaratii date sau nedate in cazul Romexterra Bank, ziarul Transilvania Expres din 10.06.2008 ne arata care este adevaratul scop al acestui maraton al dezinformarii, respectiv acela de a incerca cu disperare o curatare a imaginii unui personaj care nu mai are nevoie de prezentari: MAIOR LAZAR DORIN.
Un personaj extrem de controversat, care a reusit cateva "performante" notabile pana la aceasta data. Va amintesc numai despre episodul BANCOREX si tunul dat bancii respective si veti constata singuri similitudinile si modul de operare de la Romexterra Bank.
Sa va mai povestesc si despre o alta banca ce a scapat ca prin urechile acului de o teapa in acelasi stil caracteristic? Nu o voi face din respect fata de munca si numele acelor functionari bancari ce au fost pe punctul de a deveni victime ale asa zisului deputat Maior Lazar Dorin.
Sunt rau cand spun despre Maior ca este fost "asa zis deputat"?
Dar stie cineva ce activitate laborioasa a prestat Maior ca deputat in legislatura trecuta? Va invit sa faceti o verificare pe site-ul oficial al Camerei Deputatilor si veti vedea singuri.
Vreti sa mai discutam si despre modul in care a ajuns sa cheltuie banii publici degeaba?
Sau despre beneficiile imaginii de deputat ori de presedinte al revolutionarilor, de care s-a folosit din plin in afacerile sale cu hrana pentru SPITALELE DIN ARAD si cele cu cinematografele RADEF-ului.
Sunt multe de povestit. Nu incap in paginile unui ziar si nici intr-un raspuns pe acest forum. Ai nevoie de o sustinere "grea", pentru a avea acces la un serial de tipul celui sustinut de Transilvania Expres.
Trimis: Mar Iun 10, 2008 11:27 am Titlul subiectului:
Am recitit toate articolele semnate Dragos Centu pe aceasta tema. Si.... SURPRIZA, titlul articolului de pe prima pagina din data de 26.05.2008 si anume HAIDUCIE - DIRECTORUL ADJUNCT MATEPIUC DEVENISE "DEALER" DE CREDITE LA ROMEXTERRA, are legatura directa cu cine credeti, nici mai mult si nici mai putin cu mai marele revolutionar MAIOR LAZAR DORIN. Dovada, e postata chiar pe acest forum.
Citat din rechizitoriu "
MIHAI MATEPIUC: - Deci, asta e...
MAIOR LAZAR DORIN: - Asta e logica noastră. Așa băiețește.
MIHAI MATEPIUC: - Ca în filme.
MAIOR LAZAR DORIN: - Ca în filme cu pistolari, cu din astea. Voi noi nu ați ținut cont că aveți de a face totuși cu.......
MIHAI MATEPIUC: - Bine. Cum se numește chestia asta?
MAIOR LAZAR DORIN: - Nu știu cum se numește. Eu pot să-ți spun cum se numește.
MIHAI MATEPIUC: - Cum?
MAIOR LAZAR DORIN: - Haiducie.
MIHAI MATEPIUC: - Cum o vezi tu?
MAIOR LAZAR DORIN: - lei de la bogați și dai la săraci, așa se numește asta, plastic vorbind.(fila 59-60, vol. III)
Las cititorii acestui ziar sa traga concluzii despre aceasta MARE COINCIDENTA !!!
Trimis: Mar Iun 10, 2008 2:34 pm Titlul subiectului:
Iata alt titlu elocvent si cu directa legatura cu Maior Lazar Dorin , cel din data de 30.05.2008 care suna cam asa "DISPERARE?! - MATEPIUC&COMPANIA SUNT SUSPECTATI DE TACTICI MAFIOTE PENTRU A FACE "UITATA" FRAUDA DE LA ROMEXTERRA"
Alt citat din RECHIZITORIU r
MAIOR LAZAR DORIN: - Mâine veți discuta despre 30. și stau încă o noapte. Dacă mâine mai vreți să închideți discuția cu mine, veți discuta despre 30.
MIHAI MATEPIUC: - De ce? Majorezi suma?
MAIOR LAZAR DORIN: - Da. simplu, că mai am ăla în alb. Și o să scrie în fața mea BUTUMUL. O să vezi că o să scrie!
MIHAI MATEPIUC: - Bun, hai să vedem cum ne......
MAIOR LAZAR DORIN: - Nu vă dau nimic. Mie îmi convine să mai stau o noapte pentru 10 miliarde. Dacă nu veniți în seara asta, mâine atâta vă cer.
MIHAI MATEPIUC: - Mă duc să transmit.
MAIOR LAZAR DORIN: - Transmite clar chestia asta. Și îmi răspunzi. Dar mai stai un pic aici că mai trebuie să vină cineva ca să discute cu tine.
MIHAI MATEPIUC: - Cine?
MAIOR LAZAR DORIN: - Să-ți transmită niște felicitări. Nu, nici o problemă de urât.
MIHAI MATEPIUC: - Ce felicitări?
MAIOR LAZAR DORIN: - (neinteligibil) Un domn care se ocupă cu niște probleme de genul ăsta.
MIHAI MATEPIUC: - Unde?
TITION: - (n.l.-râde)
MAIOR LAZAR DORIN: - în bănci.
MIHAI MATEPIUC: - Unde mă? Cine? Zi-mi.
MAIOR LAZAR DORIN:- Ca să-ți dea niște sfaturi. (fila 69, vol III)
Oare sunt tactici mafiote sau nu? Ramane sa decideti voi cititorii dar poate ia aminte si jurnalistul.... Pai cine isi permite sa ceara o suma de bani fara sa existe o datorie, mai mult acea suma sa cresca iaca cu cca cateva miliarde, sa zicem in jur de 10 peste noapte? Poate o fi vreun om cinstit si nu ne dam noi seama!
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:23 pm Titlul subiectului:
Alt exemplu de discutie redat din rechizitoriu "
MIHAI MATEPIUC: - Nu, păi trebuie să mai mă duc să vorbesc și cu ăștia, după aia să știu ce mesaj transmit.
MAIOR LAZAR DORIN:- Păi ce mesaj să transmiți? Asta transmiți. Că ori să-și bage mințile în cap, ori....noi n-avem nimic de pierdut. Că lucrurile-s prea evidente. Nu vrem să părem șiproști, și butuci și escroci. Cum încearcă ei să demonstreze.
TITION: - Am vorbit și cu persoane autorizate, superautorizate. (fila 69, vol III)
....................
MAIOR LAZAR DORIN:- O simplă reclamație vă pierdeți toată creditele. Și suntem dispuși să mergem, să facem, documentăm.
TITION: - înțelegi? Că în momentul în care se demonstrează că documentația a fost făcută prin fraudă, pică.
MIHAI MATEPIUC: - Pe SAPARD nu e cazul.
TITION: - Ce nu e cazul?
MIHAI MATEPIUC: - Nu e cazul.
TITION: - Bine, o să vezi. (n.l.-râde) (fila 70, vol III)
Trimis: Mar Iun 10, 2008 7:03 pm Titlul subiectului:
barbu angelica a scris:
Am recitit toate articolele semnate Dragos Centu pe aceasta tema. Si.... SURPRIZA, titlul articolului de pe prima pagina din data de 26.05.2008 si anume HAIDUCIE - DIRECTORUL ADJUNCT MATEPIUC DEVENISE "DEALER" DE CREDITE LA ROMEXTERRA, are legatura directa cu cine credeti, nici mai mult si nici mai putin cu mai marele revolutionar MAIOR LAZAR DORIN.
Pai, primul articol chiar cu domnia sa incepea. Era cat se poate de clar scopul telenovelei, dar ca si orice telenovela ascunde adevarul si realitatile vietii iar uratul devine frumos.
Cam asa incepea seria de articole:
Cod:
In urma cu un an si jumatate, comisarii Directiei Nationale Anticoruptie - Brasov raportau cu mare tam-tam retinerea liderului Blocului National al Revolutionarilor 1989, Dorin Lazar Maior, precum si a unui apropiat al acestuia, pe motiv ca ar fi incercat sa obtina credite preferentiale de la Romexterra Bank. Maior si cealalta persoana au fost , insa, singurii retinuti si culpabilizati in acest caz.
Din cate rezulta, insa, dintr-un audit intern al bancii, efectuat la sfarsitul anului 2006, cazul pare o inscenare. In schimb, autorii reali n-au fost deranjati, iar tap ispasitor a fost scos Maior, singura proba fiind ca pe una dintre firmele sale au fost rulate o serie de sume catre alte societati, adevaratele beneficiare.
Trimis: Mar Iun 10, 2008 7:06 pm Titlul subiectului:
Avand in vedere ca mai departe se bate seaua pe spatele unuia dintre cei prezenti aici pe forum, il rog pe dl Doftoreanu sa ne raspunda daca el a fost "deranjat" sau nu de situatie, asa cum se scrie in articol.
Trimis: Mie Iun 11, 2008 9:42 am Titlul subiectului:
Daca am fost "deranjat"?
Daca intrebarea se refera la controalele Finantelor, Garzii sau alte organe de control, va confirm ca am avut firmele controlate la fel ca si pe ale domnului Maior.
Diferenta dintre rezultatele controalelor asupra firmelor lui si ale firmelor mele este ca firmele lui au avut de platit la bugetul statului contributii neachitate si ale mele nu au avut.
De ce? Foarte simplu.
Pentru ca firmele domnului Maior au incasat sume mari de la firmele mele sau de la alte firme din Romexterra, pe cand firmele mele au platit sume mari catre firmele acestuia sau catre alte firme.
Deci, firmele domnului Maior au avut TVA si impozit pe profit la plata pentru sumele incasate, si nu putin, iar firmele mele, pentru ca au facut mai mult plati decat incasari, teoretic ar fi avut drept de deducere.
Dar cum deducerea nu se poate face decat daca platesti un bun, un serviciu, o marfa, iar de la Maior nu am primit decat amenintari, pe care acesta nu mi le-a putut "factura", nici eu nu am putut deduce acele plati uriase.
Asa ca la firmele mele, controalele s-au finalizat prin constatarea situatiei de fapt privind inconstienta cu care am decapitalizat firmele mele (vezi telenovela), capitalizand firmele lui Maior, ca sa aiba acum cu ce intretine campanii media.
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum